Möt våra medarbetare

Fei Åslund
Affärsutvecklare och ansvarig för ombudsservice
Stockholm

Hur hamnade du på SVP?

Efter flera år hos systerbolaget så var det dags för mig att testa något nytt och möta nya utmaningar. Passande nog var det i samma veva som det nya rådgivningsverktyget Clara 3.0 skulle utvecklas och jag fick då en projektledarroll hos SVP.

Vad har du för bakgrund?

Jag har arbetat 5 år på SVP:s systerbolaget Strivo och innan det arbetade jag inom retail.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

För mig är dagarna vara väldigt olika. Vissa dagar sitter jag på kontoret och sysslar med olika projekt och frågeställningar, både högt och lågt. Andra dagar reser jag runt i Sverige för att ge utbildningar och träffa kunder.  

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste i mitt jobb är att jag får vara engagerad i många olika projekt i olika delar av företaget, samt arbeta tillsammans med många olika ambitiösa personer både internt och externt. För mig har det alltid varit viktigt att känna att det är roligt att gå till jobbet och att jag konstant kan utvecklas och mötas av nya utmaningar. Det anser jag att SVP som arbetsplats erbjuder.

Vad gör du när du inte arbetar?

Helst upptäcker jag världen och olika kulturer tillsammans med vänner och familj, gärna i värmen på en strand eller på en alptopp med skidor på fötterna. Utöver resandet tycker jag att mat och vin är väldigt roligt, både hemmamiddagar och att besöka olika typer av restauranger. Slutligen spenderar jag gärna en hel del av min fritid genom att träna bland annat kampsport.