Möt våra medarbetare

Johannes Sköld
Affärssupport
Göteborg


Hur hamnade du på SVP?

Under mina sista veckor i skolbänken sökte jag runt lite efter ett passande jobb inom finansbranschen. Många av mina studiekamrater hade siktet inställt på Stockholm medan jag ville bo kvar i Göteborg. Plötsligt dök det upp en annons där både företaget och arbetsbeskrivningen lockade.

Vad har du för bakgrund?
Jag är uppvuxen på Brännö i Göteborgs södra skärgård och har ägnat större delen av min uppväxt till tävlingssimning på en relativt hög nivå. Jag har en kandidatexamen i Nationalekonomi och en masterexamen i Finans. Bådadera är från Handelshögskolan i Göteborg. Jag har även läst till kurser inom fastighetsvärdering och fastighetsekonomi på Chalmers i Göteborg och Högskolan i Halmstad. Under studietiden arbetade jag med diverse extrajobb.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
En vanlig dag startar alltid med att besvara eventuella frågor från våra anknutna ombud.  Sedan granskar jag rådgivningsdokumentationer och vidarebefordrar orders. Under dagen besvarar jag diverse frågor från rådgivare via mejl eller per telefon. Min roll innefattar även att vara kontaktperson för våra samarbetande fondbolag.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Möjligheten till att utvecklas och lära sig nya saker. Eftersom vi är ett relativt litet bolag får man väldigt mycket ansvar och det är lätt att få sin röst hörd.

Vad gör du när du inte arbetar?
På fritiden gillar jag att träna och vara i naturen. Cykling, löpning, simning och segling är stora passioner. Jag gillar även att upptäcka nya platser både i Sverige och utomlands.