Möt våra medarbetare

Anna Ternow
Kommunikationsansvarig
Göteborg

Hur hamnade du på SVP?
Jag arbetade på Strivo i många år. När jag var sugen på en ny roll fanns det möjlighet att byta tjänst inom koncernen.

Vad har du för bakgrund?
Jag har läst nationalekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg. Efter examen fick jag jobb på Strivo (som då hette Strukturinvest). Företaget var nystartat och jag kom in som den första anställda i bolaget. Jag hann med flera olika roller och ansvarsområden, främst inom marknad och kommunikation, innan jag bytte bolag och började arbeta på Svensk Värdepappersservice där jag idag ansvarar för bolagets kommunikation.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
Jag arbetar med olika saker hela tiden. Dels ansvarar jag löpande för kommunikation via hemsida, mejl och intranät med bolagets olika intressenter. Jag arbetar också med diverse olika projekt och strategiska frågor som hur vi kommunicerar vårt erbjudande och varumärke. 

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Jag tycker om att arbeta med kommunikation i olika former och uppskattar att det finns både strategiska och operativa inslag i min roll. Jag tycker också att det är väldigt givande att arbeta i en liten organisation där man hela tiden är nära både information och beslut och det finns en stor möjlighet att påverka.

Vad gör du när du inte arbetar?
Yoga är  ett stort intresse. Jag är utbildad yogalärare och håller yogaklasser på en yogastudio här i Göteborg. Jag spenderar också mycket tid på olika lekplatser med mina barn.